Close Aizvērt
Iebraukšana
Izbraukšana
Pieaugušie
Bērni

Šefpavārs Jānis Zvirbulis

Restorāna “Bergs” šefpavārs ir Jānis Zvirbulis, garšas perfekcijas patriots, kura attieksme un augstās prasības pret ēdienu nāk no Francijas klasiskās un mūsdienu kulinārijas skolas un pasaules labākajiem franču šefpavāriem – Pola Bokū (Paul Bocuse), Alēna Dukasa (Alain Ducasse) un desertu meistara, pasaules čempiona Žeroma Langiljē (Jerome Langillier).

J.Zvirbuļa radītajā ēdienkartē galvenais ir izcils produkts un tā dabīgā garšas kvalitāte. Tādēļ restorāna “Bergs” ēdienkartē nav nejaušību, katra detaļa ir rūpīgi pārdomāta un katrs produkts – šefpavāra personīgi izmeklēts no labākajām vietējām saimniecībām un pasaules delikatešu vidus. Aiz katra produkta ir īpašs stāsts un visi produkti tiek iepirkti svaigi. Zivju un jūras velšu izlase, fuagrā un Latvijas brieža gaļa, kas ir viena no restorāna vizītkartēm, nāk no savvaļā augušiem dzīvniekiem, pieškirot unikālu dabas garšu. Īpašs šefpavāra lepnums ir omārs, kas tiek gatavots pēc 100 gadus senas un līdz pilnībai izstrādātas franču receptes. Deserti – tikai no īstās Valrhonas šokolādes, pielāgojoties sezonai un tās garšām. Visas maltītes top nesteidzīgi, veltot laiku katrai detaļai, lai viesis var baudīt perfektu garšu unisonu.

HOTEL BERGS,
Elizabetes iela 83/85, Rīga, LV-1050, Latvija

Tālr.: +371 677 70 900
Fakss: +371 677 70 940

E-pasts:
E-pasts: